„Локомотив” измъкна четвърта победа в Първа лига

Спорт

26-11-2016, 11:14

Снимка:

ФК Локомотив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Железничарите надиграха „Пирин”

Четвърта победа постигна горнооряховският „Локомотив” в Първа лига. Новакът в елита победи с 1:0 „Пирин” в първата среща от XV кръг на първенството, съобщи регнюз.
Гостите от Благоевград можеха да поведат още в 4-тата минута, когато реферът отсъди дузпа в тяхна полза за нарушение на Фиданин срещу Станислав Костов. Тасев обаче пропусна да изведе отбора си напред. Вместо това „Локомотив” откри резултата с гол на Димо Атанасов, който получи топката след пробив на Юлис Ндонг на границата на наказателното поле и технично я прати в ъгъла на вратата.
През втората част „Пирин” тръгна напред и се оголи в отбрана, а „Локомотив” изпусна няколко положения през вратата на гостите, като с гола се разминаха Рихави Кифуети, Симеон Мечев и Владислав Узунов. "Орлетата" пък имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Кавдански в 80-ата минута, но реферът Ангел Баялцалиев отсъди фаул извън наказателното поле.
”Локомотив”: Банков, Кандански, Фиданин, Керчев, Атанасов (68 – Мечев), Желев, Джоман, Кифуети, Юлис Ндонг, Мохамед Бен Отман, Генков (87 – Л. Генчев).



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов