Автокомплекс ще мие коли цял ден в помощ на Йоанка

Мисия

06-12-2016, 08:03

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Фирмата дарява на болната красавица и коледното си парти

Един от големите автокомплекси във Велико Търново GT Wash излезе с призив към великотърновци да подкрепят борбата на 6-годишната Йоанка от Старата столица с мозъчния тумор. „На 10-ти декември /събота/ от 8 ч. до 19 ч. всеки ще има възможността да измием автомобила му, а всички постъпили средства от автокозметичния ни комплекс през този ден ще бъдат предадени за лечението на малката Йоана. Екипът на автомивка GT Wash взе решение тази година да не се прави коледно парти на фирмата, а да се опита да дари надежда на Йоанка.” – се казва в апела на фирмата да бъдем съпричастни със семейството на детенцето.

Йоана Христова страда от тумор в мозъка. Тя вече започна пети курс химиотерапия в клиника в Турция, а близките и се нуждаят от средства за да може лечението на малката героиня да продължи и тя да тича отново с връстниците си и да бъде щастлива.

Автокомплексът GT Wash се намира на ул. „Беляковско шосе”, точно срещу КАТ във Велико Търново. Измийте колата си и дарете надежда на невероятно храбрата Йоанка! 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)