Продължава частичният ремонт на улица „Васил Левски” във Велико Търново

Мисия

06-12-2016, 14:04

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Затворен за коли днес е участъкът от Студентски стол №2 до кръстовището с ул. „Цар Освободител”

Днес и утре /7 декември/ продължава частичният ремонт на улица „Васил Левски” във Велико Търново. До 16,30 ч. днес затворен за движение на автомобили ще бъде участъкът от Студентски стол №2 до кръстовището с ул. „Цар Освободител”. Забраната не важи единствено за автобусите по линиите на обществения транспорт, които могат да преминават и в двете посоки.

Ремонтните дейности обхващат участъците, където платното е пресечено напречно при прокарване на подземни комуникационни мрежи, а по настилката са се образували неравности. Строителните работи включват фрезоване, уплътняване на основата, полагане на нова асфалтова настилка и изравняване, което ще подобри условията на безопасност и ще предотврати ново слягане.  

На 7 декември работата продължава в участъка на улица „Васил Левски” от кръстовището с улица „Цар Освободител” до площад „Майка България”. В тази част движението по централната пътна отсечка ще бъде затворено за автомобили от 8,30 до 16,30 ч. Забраната няма да важи за обществения транспорт.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов