Талант на "Лудогорец" в сърцето на горнооряховската защита - velikotarnovo.utre.bg

Талант на "Лудогорец" в сърцето на горнооряховската защита

07 декември 2016, 13:46 | Мария Христова
  • Снимка:
    ФК Локомотив

Венцислав Керчев е роден на 2 юни 1997 г. в Русе

От началото на сезона в "Първа професионална футболна лига" няколко имена вече направиха сериозно впечатление. Едно от тези имена е Венцислав Керчев. Той е роден на 2 юни 1997 г. в Русе. Футболистът е собственост на "Лудогорец", но в момента играе под наем в "Локомотив" Горна Оряховица. Талантът наскоро попадна в престижна класация за млади играчи, които играят редовно в клубовете си. Венцислав Керчев заема 12-то място като играе в 93 % от мачовете на клуба си. На първо място пък е вратарят на Милан - Джанлуиджи Донарума. Припомняме, че миналата година русенецът изигра 26 мача за представителния тим на "Лудогорец" и вдигна титлата в края на сезона.

 

Как се чувстваш в Горна Оряховица?

 

 - Доволен съм. Атмосферата в тима е много добра.  Всички в тима ме приеха много добре, за което съм безкрайно благодарен.

 

Какво е чувството да станеш шампион на България едва на 18 години?

 

-Неописуемо е, не съм си и мечтал за това, но ми се случи и съм безкрайно щастлив и мотивиран да работя още по-упорито, за да имам още такива незабравими моменти!

 

В кой клуб мечтаеш да играеш?

 

-На този етап където и да съм е важно за мен да се развивам и да израствам.Но естествено... един ден бих желал да играя  в голям европейски клуб!

 

С Мартин Кавдански изградихте много стабилна връзка в центъра на защита? Лесно ли се играе с него?

 

-Като всяко начало, докато се сработим ни трябваше време, но сега вече се разбираме и мисля, че сме добър екип! Той е много добър футболист и много ми помага!

 

 

 

 

Носиш 37 номер, има ли някаква символика в него?

 

- Да има символика, но това мисля да го запазя за мен! Може би, някой ден ще разкрия значението му.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета