Шест пъти гледаме "Звук и светлина" през декември

Велико Търново Лайф

07-12-2016, 17:46

Снимка:

Община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Първото от безплатните излъчвания е жест за студентския празник

Аудио-визуалният спектакъл „Звук и светлина“  ще се излъчва безплатно по повод студентския празник – 8 декември, припомнят от Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“. Общо шест безплатни излъчвания на светлинното шоу ще има през месец декември.  Уникалният спектакъл ще е подарък за жителите и гостите на старата столица от Община Велико Търново и Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ по повод празниците в последния месец на годината.

За академичната общност, в навечерието на Студентския празник, атрактивната програма ще бъде излъчена на 7 декември. Шоуто „Звук и светлина“ може да се види безплатно и в съботите на 10 и 17 декември, на Коледа, 25 декември, както и на 30 декември 2016 г. Излъчванията са с начален час 19,00, а спектакълът може да се наблюдава от площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец.

Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ предлага възможност аудио-визуалния спектакъл да бъде наблюдаван в съботите на 3  10 и 17 декември и срещу заплащане от ВИП площадката на ул. „Никола Пиколо“. Билети са на цена 20 лева за възрастен и 10 лева за дете. Те могат да се закупят в Туристически информационен център на ул. „Христо Ботев“№5  във Велико Търново и онлайн на www. www.soundandlight.bg.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)