„Локо” се надъхва за победа срещу ЦСКА

Спорт

10-12-2016, 10:28

Снимка:

ФК Локомотив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Извън игра ще са наказаните Кавдански и Кунчев

„Всички сме заедно” на добър български коментира звездата на „Локомотив” Матиа Курьор настроението в отбора преди мача с ЦСКА и слуховете за напрежение между българи и чужденци. „Няма такова нещо, това са измислици на някои медии. Всички сме въодушевени преди изключително важния мач в неделя и се надяваме да зарадваме феновете си с победа”, каза още националът на Мартиника.

„Това са пълни глупости, обстановката е напълно нормална и мислим само за мача с ЦСКА. Завръщаме се пред родна публика след повече от половин година. Настроението е приповдигнато и бихме искали да поздравим привържениците с победа”, добави и капитанът Атанас Фиданин.

Групата за мача ще бъде определена след утрешните тренировки. Извън игра със сигирност са Кавдански и Кунчев, които са наказани. Красен Трифонов лекува контузия.

Този мач го чакаме повече от 20 години. Вече можем да кажем, че сме завършили първия етап от проекта „Локомотив”, който започнахме преди няколко години. Имаме модерен стадион с осветление, отбор с потенциал и, както наскоро казах, нека не бързат да ни отписват. „Локомотив” ща накара всички да се съобразяват с него, категоричен беше и президентът на клуба Даниел Костадинов.

Той благодари на всички, започнали и работили по проекта „Локомотив”, включително и бившия президент Бончо Генчев, по чиито стъпки върви сегашното ръководство. Специални благодарности бяха изказани за премиера Бойко Борисов и министъра на спорта Красен Кралев за финансовата помощ от държавата за ремонта на стадиона.

Мачът в неделя се очертава празник за цяла Горна Оряховица. Домакините очакват министър-председателят в оставка Бойко Борисов да пререже лентата за откриването. Във ВИП ложата ще бъдат Валентин Михов, капитанът на националите Ивелин Попов, поп дивата Малина, която ще гледа сина си Симеон с екипа на „Локо”. Феновете са подготвили специална хореография, с която да отбележат завръщането на любимците си у дома.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов