Спортният министър доволен от ремонта на стадиона в Горна Оряховица

Красен Кралев е в града за мача между "железничарите" и ЦСКА

Изключително съпричастни сме към трагедията в Хитрино, каза по повод отложеното официално откриване на стадион „Локомотив“ спортният министър Красен Кралев, който е в Горна Оряховица за мача между „Локо“ и ЦСКА. Срещата се играе на обновения стадион, средства за който бяха отпуснати от правителството, както бе обещал премиерът Борисов. Преди днешната среща от елита, новото и вече лицензирано съоръжение трябваше да бъде открито с пищна церемония, която обаче бе отложена заради огнения ад в Хитрино, отнел 7 човешки живота.  

Преди началото на мача министър Кралев не скри, че е удовлетворен от направената реконструкция, за която бяха отпуснати близо 1 милион лева.

Спортният министър в оставка заяви, че е изключително доволен от програмата за обновяване на спортна инфраструктура, която министерството успя да осъществи през последните години. „Първо да спечелим изборите и тогава ще говорим какво още може да се направи за довършване обновяването на стадиона в Горна Оряховица. Ако народът ни гласува доверие отново за следващите 4 години, мисля, че ще има още спортни обекти да се откриват“, каза Красен Кралев. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов