Tеатър ВЕСЕЛ и Дядо Коледа ще изненадат децата на Драганово

Велико Търново Лайф

12-12-2016, 15:01

Снимка:

театър Весел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кулминацията ще бъдат празничните илюминации

Куклен театър ВЕСЕЛ ще представи спектакъла “Коледни сънища” на 13 декември от 17.00 часа пред читалище „Съединение -1888” в Драганово. Това е едно от любимите заглавия в репертоара на Театър ВЕСЕЛ повече от 10 години. Драматизацията и постановката са на Веселин Василев, куклите – на Стефка Кювлиева, а музикалното оформлние – на Петър Атанасчев. В спектакъла участват актьорите Елка Баланова и Веселин Василев и, разбира се, специалният гост – добрият старец Дядо Коледа.

Едно делфинче от градския фонтан и един снежен човек – едно ново приятелство, родено навръх Коледа! Това е сънят на Тъжния човек, останал сам в празничната нощ. А когато се появи Думка Сладкодумка, започва истинският Празник. Лирична приказка за приятелството – не всеки ден ни се случва да срещнем истински приятел! Но когато дойде Дядо Коледа…?!

След срещата с Дядо Коледа, който ще раздаде подаръци на послушните деца, всички заедно ще запалят коледните светлини. А кулминация на празника ще станат празничните илюминации, организирани от домакините.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов