Ръководството на "Локомотив" /ГО/ с аплодисменти към публиката

Спорт

12-12-2016, 18:42

Снимка:

ФК Локомотив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Близо 10 000 зрители наблюдаваха сблъсъка с "ЦСКА"

Управителния съвет на ОФК "Локомотив" ГО изказва своята огромна благодарност към публиката, която направи обстановката неподражаема при повторното завръщане на черно-белите на стадиона в Горна Оряховица. Близо 10 000 зрители наблюдаваха сблъсъка с "ЦСКА", с което Горна Оряховица може да претендира за зрителски рекорд на мачовете извън столицата.

"Публиката помогна срещата от първенството на Първа професионална футболна лига да се превърне в един незабравим празник, с което Горна Оряховица за пореден път показа на спортната общественост, че е един от най-футболните градове в България и мястото на "Локомотив" е именно в елита на българския футбол." се казва в официалното писмо подписано от членовете на УС.

Ръководството на "железничарите" не пропусна да изкаже благодарност и към феновете, които подкрепяха гостуващия отбор.

"Благодарим на привържениците на ЦСКА София за коректното и толерантно отношение преди, по време и след приключване на футболната среща. В този мач се видя, че феновете на двата отбора могат да подкрепят своите любимци и без да използват езика на омразата и заедно да бъдат част от един незабравим футболен празник." завършва становището подписано от председателя на УС - Даниел Костадинов.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)