„Писмо до Дядо Коледа“ ще изпратят от Театър ВЕСЕЛ

Велико Търново Лайф

15-12-2016, 09:00

Снимка:

театър Весел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В спектакъла участват актьорите Елка Баланова и Веселин Василев

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 17 декември от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново, очаквайте спектакъла “Писмо до Дядо Коледа”. Това е едно от любимите заглавия в репертоара на Театър ВЕСЕЛ за децата не само от Велико Търново, но и в цяла България. Драматизацията и постановката са на Веселин Василев, куклите – на Стефка Кювлиева, а музикалното оформление – на Петър Атанасчев. В спектакъла участват актьорите Елка Баланова и Веселин Василев и, разбира се, специалният гост – добрият старец Дядо Коледа.

„Мили Дядо Коледа, донеси на децата и на нас най-хубавото…“ . Това е писмото, което ще изпратят до добрия старец всички, а какъв ще е отговорът? Подаръците или приятелството?...  Когато дойде добрият старец, ще открием отговора… “Писмо до Дядо Коледа” е последният спектакъл, който Куклен театър ВЕСЕЛ ще представи през 2016 година на куклената сцена за семейна публика в читалище „Искра“.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов