Наградиха изявените спортисти в Елена през 2016 г.

Спорт

16-12-2016, 13:42

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът инж. Млъзев получи плакет от Българската федерация по борба

Традиционният Празник на спортистите събра в Елена най-изявените състезатели от спортните клубове в общината. Кметът инж. Дилян Млъзев поздрави състезателите и техните треньори с високите спортни постижения, с които прославят града и го правят популярен не само у нас. Градоначалникът обеща и занапред общината да отговаря според възможностите си на очакванията на спортистите. За клубовете отново ще има пари от бюджета за развитие на дейността им през 2017 г. Организираните спортисти ще бъдат с привилегии при ползването на базата, за реконструкцията и ремонта на която през последните две години са вложени близо 5 милиона лв.

Треньорите Иван Мирянов /джудо/, Недялко Петров/борба/, Стоян Димитров/туризъм/, Веселин Василев и Румен Антонов /футбол/ представиха дейността на клубовете през годината. По тяхно предложение кметът награди най-добрите спортисти за 2016 г. – Елеонора Иванова, Мартин Стойков и Георги Добрев от СК „Ипон 87“ по дужудо, Емил Анатолиев, Веселин Пеев и Кристина Кирилова  от клуб по борба „Дан Колов“, Аня Ловецкая и Траян Матеев от клуб по катерене към ТД „Чумерна“ и младите надежди на местния футболен клуб Кристиян Шалаверов, Никола Хаджиев и Мирела Йорданова.

Кметът Млъзев пък бе награден с плакет от Българската федерация по борба за приноса му за развитие на този спорт в региона.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов