Коледен празник за деца и младежи от великотърновските социални центрове организират общински съветници

Животът

21-12-2016, 11:21

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Състезание по танци, томбола с атрактивни награди и забавления включва празникът

Коледен празник за всички деца и младежи от центровете за социални услуги, функциониращи на територията на община Велико Търново ще се проведе тази вечер /21 декември/ по инициатива на общинските съветници от ГЕРБ Калоян Стойчев и Гергана Евтимова, с подкрепата на колегите им от Великотърновския общински съвет – председателят Венцислав Спирдонов, проф. Михаил Харалампиев, д-р Валентин Точков, д-р Даниела Андреева, Цветанка Недева, Желю Желев, Атанас Парушев, Деян Хаджийски, Георги Марков, Росен Иванов и Георги Недев.

В 18.00 ч. във великотърновския клуб „Органза“ ще прозвучи първата коледна песен на партито. Децата и младежите от центровете ще се забавляват заедно със Снежанка и Дядо Коледа, които ще зарадват децата с подаръци.

В програмата за вечерта организаторите са включили състезание по танци, томбола с атрактивни награди, много музика и забавления. Най-смелите и инициативни участници ще имат възможност и самостоятелно да изявят талантите си. За всички малки гости на коледното парти са предвидени вкусни лакомства и безалкохолни напитки.

Огромното желание на организаторите е да създадат празнична атмосфера в нелекото ежедневие на децата и младежите от социалните центрове, и да им предоставят възможност да почувстват магията на най-съкровения празник в годината – Рождество Христово.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов