„Хемус” награди най-добрите си състезатели

Спорт

22-12-2016, 19:12

Снимка:

хемус таекуондо център

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Целта на клуба за догодина е участие на Европейско първенство по пумсе

„Хемус таекуондо център” награди най-добрите си състезатели за 2016 година с грамота и медал според точковия актив през годината, след като проведе традиционния си годишен изпит за техниеска степен.
Трето място в „А” клас спаринг е за Пламен Стамболийски със спечелени 24 точки. Второта място е за Героги Дачев - 28 точки. Първо място е за Никола Дачев - 51 точки от 6 златни и 3 сребърни медала за 2016 година, в това число балканска титла.
В клас „Б” спаринг трето място е за Кристиян Стефанов - 13 точки. Георги Георгиев с 14 точки е на 2-ро място. Първота място с 15 точки е за Мариян Василев.
В дисциплина пумсе „Хемус” отличи на трето място Димитър Сейков с 19 точки. Второто място е за Милица Петрова също с 19 точки (с разлика в златните медали). Първото място е за Йордан Добрев с 20 точки;
Тримата състезатели на „Хемус” в пумсе са участниици и медалисти от последната Балканиада в Дупница.
Награда за висок боен дух получи Георги Георгиев. Християн Цветков, Пресиан Трифонов, Иво Илиев и Благовест Влайков от Велико Търново, трениращи от тази година в ОУ "П. Славейков", са отличени като перспективни спортиси, а Влайков е награден и за добра дисциплина.
„Хемус” приключи годината със 103 медала от национални и международни турнири в двете дисцилини и класове на таекуондо спаринг и пумсе.
Целта на клуба за догодина е участие на Европейско първенство по пумсе и G-1 турнири по спаринг.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов