Фондация „Ангели от Лим“ учреди годишни стипендии за ученици в затруднено социално положение

Мисия

23-12-2016, 10:44

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Фондация „Ангели от Лим“ учреди пет годишни стипендии на ученици в затруднено социално положение, учещи в училищата на територията на община Свищов.
На 20.12. 2016 г. в Зала 1 на община Свищов, на тържествена церемония бяха връчени на пет ученици чекове със стойността на стипендията – 270.00 лв.  Стипендиантите на Фондация „Ангели от Лим” бяха подбрани по предварително определени критерии. Всички деца са в затруднено социално положение, с отличен успех и изяви в училищни и извънучилищни мероприятия. На още пет ученици  Фондацията дари еднократно  – Коледно дарение от 50.00 лв.
На дарителите и спомоществователите на  фондацията, г-н Г. Манзаров връчи благодарствени писма и им благодари за отзивчивостта и съпричастността. В края на церемонията, малките певици Преслава и Карина от клуб „Естрада”, с ръководител Антоанета Георгиева  изпълниха няколко песни, които бяха като послания към всички. Председателят на Фондацията благодари на кандидатите за участието в конкурса и на присъстващите, че уважиха събитието.
 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)