„Локо” Горна Оряховица отива на подготовка в Анталия

Спорт

11-01-2017, 08:41

Снимка:

ФК Локомотив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Осем контроли ще изиграят железничарите

Отборът на „Локомотив” (ГО) заминава от 18 януари на подготовка в турския курорт Анталия, съобщава sport-vt.com. Там възпитаниците на треньора Иван Колев ще останат и ще се готвят до 5 февруари, като програмата им предвижда и осем контролни срещи. Имената на съперниците в тях ще бъдат уточнени допълнително.

До заминаването за Анталия „Локомотив” (ГО) се готви в домашни условия, въпреки лошото време. След завръщането от Турция следващият етап на подготовката ще е отново в Горна Оряховица. Планирана е приятелска среща на първия отбор със състав, изграден от играчи от локомотивската школа, които сега са в други клубове. По селекцията отдавна се работи, но тя продължава да бъде отворен процес.

300 000 лева отпуска от бюджета си Община Горна Оряховица за издръжката на „Локомотив“. Отделно през общинско предприятие „Спортни имоти” се поема издръжката на стадиона. През 2017 г. ще продължи работата по обновяването на терена в Долна Оряховица. Там ще се прави поливна система и предстои презасяване. Идеята е отборът да води подготовка там.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)