Възпитаниците на социален дом в Севлиево с благодарствено писмо до свищовски десетокласници

Мисия

11-01-2017, 19:39

Снимка:

Община Свищов

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Благодарствено писмо от от децата и екипа на Дом за деца лишени от родителски грижи „Велика и Георги Ченчеви” – Севлиево е получено в общинската администрация на Свищов и в местно училище.

В писмото си деца, възпитатели и преподаватели от Севлиево благодарят за жест, направен от десетокласници от дунавския град, в навечерието на коледните и новогодишни празници. Тогава десетокласници от свищовското Средно училище „Николай Катранов”, със  събрани лични средства, са дарили на децата от Дома веселие и прекрасни подаръци.

Свищовските ученици са посетили севлиевския социален дом на 23 декември, заедно с класния си ръководител Ангел Ангелов. Учениците са подарили на децата от Дома много играчки, лакомства, книги, книжки-сборници за оцветяване, образователни и забавни игри, дрехи, хигиенни и почистващи материали, препарати, хавлиени кърпи и др.

В благодарственото писмо се казва: „С настоящото искаме да изкажем нашата искрена благодарност към всички ученици от СУ „Николай Катранов”, гр. Свищов, техните преподаватели и цялото ръководство на учебното заведение. Това е не само едно добро дело, но средство за възпитание на младите хора в християнски добродетели и запазване на традициите на дарителството“.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов