Европейската комисия и Световната банка организират дискусия във Велико Търново

Мисия

17-01-2017, 11:44

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Темата на форума е "България през 2017: възможности за растеж"

Представителството на Европейската комисия в България и Постоянното представителство на Световната банка за България организират среща-дискусия на тема "България през 2017: възможности за растеж" във Велико Търново в сряда, 18 януари.

Събитието ще бъде открито от кмета на община Велико Търново инж. Даниел Панов, областния управител на област Велико Търново проф. Пенчо Пенчев и ръководителя на Представителството на ЕК Огнян Златев.

Основните акценти на форума ще бъдат поставени върху специфичните за България препоръки в рамките на Европейския семестър, представени от икономическия съветник в Представителството на ЕК Георги Янакиев, и Рамката за партньорство с България, представена от постоянния представител на СБ за България, Чешката република и Словакия Тони Томпсън. Презентациите ще бъдат последвани от дискусия.

На срещата са поканите представители на местната администрация, водещи предприятия и банки в региона, академичната общност, които се интересуват от проблемите на икономическата политика.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов