„Царевград Търнов” с нов сайт и концепция за развитието на спектакъла „Звук и светлина”

Мисия

21-01-2017, 09:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Предприятието планира 15 000 лв. печалба за 2017 г.

Изработването на нови рекламни материали, нов сайт за резервации и създаването на кратък филм за Велико Търново са част от акцентите в Годишния бизнес план на ОП „Царевград Търнов” за 2017-а година. На заседания на постоянните комисии към ВТОбС тази седмица дружествата със 100-процентово общинско участие представят своите анализи и планове за настоящата година. Новият сайт на „Звук и светлина” ще подобри рекламата на спектакъла и ще го предлага активно на по-голям брой клиенти. През тази година предстои и финализирането на краткия рекламен филм с висока резолюция за Велико Търново. От дружеството предвиждат да направят запис с кратко въведение в спектакъла на още два езика – руски и румънски, заради увеличаващия интерес от страна на туристи от тези държави към Велико Търново. Досега работните езици бяха български и английски. 
Нови рекламни материали с логото на дружеството и надписа „Звук и светлина” също ще бъдат предлагани на туристите с цел повишаването на приходите от спектакъла през настоящата година. 
Финансовата прогноза за 2017-а предвижда печалба от 15 000 лева, като сумата след удържането на данък печалба ще остане 13 500 лв. Предвидените разходи са на стойност 1 000 000 лв., а реализираните продажби – за 1 015 000 лв. „От направения анализ се вижда, че бизнесът носи добра печалба и следователно направените инвестиции в него са оправдани”, финализира изнесените данни управителят на дружеството София Божкова.    

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов