Арестуваха рецидивист, заплашил жена с убийство

Крими

23-01-2017, 11:43

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Горнооряховчанин псувал полицаи, гост в хотел скубал администраторката

Бързо производство за закана за убийство е започнато в полицейското управление в Свищов. В петък в 18,50 ч. в полицията е получен сигнал от 32-годишна жена от с. Червена, че мъж е отправил закана за убийство и е насочил пистолет към приятелката й. На адреса са изпратени екипи на полицията, които установили, че 48-годишния Х. Х. от същото село, известен на полицията и осъждан, отишъл в дома на своя съселянка, в която гостувала жената, с която живеел на семейни начала, и я заплашил с убийство. Установен е газов пистолет, който е иззет. Мъжът е изпробван за употреба на алкохол. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Глоба 200 лв. е наложил Районен съд – Елена на 58-годишния Д. В. от с. Добревци за извършено хулиганство. В петък следобед в полицейското управление е получен сигнал за скандал в хотел в града. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил, че разпрата е възникнала между служител на хотела и Д. В., известен на полицията и осъждан. Мъжът дръпнал за косата служителката и й отправил обидни думи и закана за саморазправа. На мъжа е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство

Бързо производство за хулиганство е започнато в РУ – Г. Оряховица срещу 31-годишен мъж от железничарския град. Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност полицейските служители са реагирали на сигнал за скандал в с. Добри дял. Пристигналият на мястото полицейски екип е установил, че разпрата е между трима мъже. Инициатор бил 31-годишния М. К. от Г. Оряховица. При пристигането на полицейските служители той започнал да ги обижда и псува и е оказал да изпълнява разпорежданията им. По случая е започнато бързо производство. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов