Елен Колева и Влади Въргала на еленска сцена в спектакъл по Дарио Фо

Велико Търново Лайф

24-01-2017, 16:12

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Шуменският театър „Васил Друмев“ гостува на еленска сцена с комедията тип мюзикъл „Едно налице – две наопаки“  на известния драматург и писател Дарио Фо, носител на Нобелова награда за литература.

В спектакъла като гостуващи актьори за първи път излизат заедно на сцена Елен Колева и Владислав Карамфилов /Влади Въргала/ - той в ролята на италиански мафиот с любовници, а тя – ревнивата му, бойна и страстна съпруга.

Режисьор на спектакъла е популярният актьор Михаил Петров, музикалното оформление е на композитора Пламен Мирчев-Мирона, а сценографията и костюмите са дело на талантливата Диляна Асенова.

Постановката ще се играе на сцената на читалище „Напредък“ в град Елена на 30 януари /понеделник/  от 18.30 часа. Продажбата на билети на касата на читалището започна от 24 януари. Цената им е 5 и 6 лева.

Живеем в един объркан, деформиран свят – такъв е моделът на СИСТЕМАТА. И ако не можем да се преборим с нея, поне нека се надсмеем. Смехът е един от малкото начини да оцелеем. На сцената това е разказано с чувство за хумор и ирония. Спектакълът е изпълнен с абсурдни ситуации, безкрайни перипетии, невероятни обрати, парадоксални ходове, бляскави и атрактивни актьори, вдъхновяваща музика, уникални костюми.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)