Мъж и жена влизат в затвора за кражба от училище

Крими

01-02-2017, 14:59

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Вторият път полицията ги спипала на местопрестъплението

Мъж и жена, извършили кражба на вещи от училищни сгради, са осъдени по обвинение на Районна прокуратура – Севлиево. Наложеното на Севдан О. наказание седем месеца  лишаване от свобода при строг режим. Антоанета М. е осъдена  на  лишаване от свобода за четири месеца, отложено с изпитателен срок от три  години.

Обвиняемите Севдан О. и Антоанета М. живеят съвместно на съпружески начала, като Севдан О. е осъждан многократно. На 04.05.2016 г. обвиняемият отишъл до сградата на бившия Техникум по керамика и мебелно производство в гр.Севлиево, като извършил  кражба на два чугунени радиатора и 2бр. мишки за компютър, които на следващият ден предал в пункт за изкупуване на вторични суровини.

На 08.05.2016г. обвиняемите се уговорили да отидат до сградата на бившия „Техникум по керамика и мебелно производство” в гр.Севлиево, за да извършат кражба на метални вещи, които имали намерение след това ги продадат, но действията им и влизането им в сградата били забелязани от служители на Районното полицейско управление.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов