Тимът на „Тера Трак” отново шампион на зимния турнир в Старата столица

Спорт

06-02-2017, 10:34

Снимка:

sport-vt.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Илиян Димитров от същия отбор стана голмайстор на турнира

Отборът на „Тера Трак” защити миналогодишната си титла и отново стана шампион в зимния турнир по футбол в ДКС „Васил Левски” във Велико Търново, съобщи sport-vt.com. На финала тимът се наложи трудно с 2:1 над достойния финалист „Табако Трейд” и взе титлата. Купата си за първото място, златните медали и премията от 400 лв. играчите на „Тера Трак” получиха от председателя на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев. За награждаването те излязоха в специални фланелки с надписа „Три за щастие!”, като визират трите си титли като „Пападопулу” и „Тера Трак”.

Финалният мач с „Табако Трейд” бе изключително оспорван и интересен.

Сребърните медали, 300 лв. и купата за второ място „Табако Трейд” получи от секретаря на ЗС на БФС Игор Бакьов.

В мача за 3-4 място интрига нямаше. „Яна-1” (Ресен) имаше пълен превес над „Водстрой” и спечели с 5:2. Третият получи купа, бронзови медали и 200 лв., а четвъртият „Водстрой” – премия от 100 лв.

Приза за най-добър вратар – статуетка и 50 лв., получи Радослав Рашков от „Табако Трейд”, връчени му от Калоян Чакъров, а голмайстор с 11 гола стана Илиян Димитров от „Тера Трак”, връчени от Димитър Цеков. Любопитното бе, че Димитров печели голмайсторския приз в турнира за пети път – рекорд, който скоро едва ли ще бъде подобрен. Над 1000 зрители наблюдаваха финалните мачове днес в надпреварата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов