Арестуваха трима дрогирани шофьори през уикенда

Крими

06-02-2017, 12:28

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В единия са открити над 14 грама амфетамин и метаамфетамин

Служители на Пътна полиция намериха наркотични вещества във водач, седнал зад волана, след употреба на амфетамин и метаамфетамин. Снощи в 23,30 ч. на ул. «Хр. Ботев» в областния град пътни полицаи спрели за проверка лек автомобил "Мазда", управляван от 50-годишния Й. Б. от Габрово. В автомобила полицаите открили и иззели над 14 гр. метаамфетамин и канабис. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на   тетрахидроканабинол, метамфетамин и амфетамин. Водачът и пътниците – 28-годишният И. Ц. от В. Търново и 41-годишният В. С. от с. Донино, са задържани за срок до 24 часа. 

Водач, употребил наркотични вещества, е установен и в с. Янтра. В събота в 21,50 ч. при провеждане на специализирина полицейска операция за противодействие на престъпността е извършена проверка на лек автомобил "Нисан", управляван от 23-годишния В. Г. от същото село. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на тетрахидроканабинол. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа.

В петък в 22,06 ч. в Долна Оряховица за проверка бил спрян лек автомобил ,,Фиат Темпра", управляван от 21-годишния П. Т. от същия град. При тест  на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на тетрахидроканабинол и амфетамин. Водачът е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов