Северноцентралното държавно предприятие дарява дърва за огрев на болницата в Елена

30 пространствени кубически метра дърва за огрев ще дари на болницата в гр. Елена „Северноцентрално държавно предприятие“ ДП в Габрово. Дървата вече са осигурени от териториалното подразделение на предприятието – ДГС „Буйновци“. Предстои количествата да бъдат доставени до сградата на МБАЛ „Д-р Димитър Моллов“ в Елена.

За поредна година Северноцентралното държавно предприятие подкрепя дейността на лечебното заведение през студените месеци. В писмо на еленския кмет инж. Дилян Млъзев до ръководството на предприятието се казва: „Община Елена“ с уважение изказва най-искрени благодарности за предоставените дърва за огрев през изминалите отоплителни сезони. Благодарим за проявеното разбиране и отзивчивост и молим за Вашето съдействие отново да предоставите безвъзмездно 30 пространствени кубически метра дърва за огрев за паровата централа на МБАЛ“.

Дарението към болницата от страна на Северноцентралното държавно предприятие е от голямо социално значение, тъй като осигурява топлина за хоспис, медицински център и Центъра за спешна помощ, които се помещават в сградата.  



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов