Наградиха победителите в конкурса на Юридическият факултет и евродепутата Ева Майдел

Мисия

09-02-2017, 13:55

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В оспорваната надпревара се включиха над 20 студенти

Силвия Йовчева и Джейлян Сюлейманова са победителите в конкурса за есе, обявен от Юридическия факултет и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. Те бяха наградени на 8 февруари 2017 г. от представители на екипа на българския евродепутат и получиха покана за посещение на Европейския парламент в Брюксел през 2017 г.

Студентите се състезаваха в две теми - „Общи въоръжени сили на ЕС – правни възможности и предизвикателства“ и „Брекзит – правна черна дупка?“

Джейлян е авторът на най-високо оцененото есе по темата „Общи въоръжени сили на ЕС – правни възможности и предизвикателства“, а Силвия, която е и най-младият участник, е победител  в категорията  „Брекзит – правна черна дупка?“

Ева Майдел и ръководството на Юридическия факултет към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ обявиха конкурса в Деня на народните будители 1 ноември 2016 г. В оспорваната надпревара се включиха над 20 студенти.

Поощрителна награди за креативно и оригинално представяне получиха Мария Кожухарска и Стелияна Златева.

Есетата на победителите можете да прочетете на фейсбук страницата на евродепутата Ева Майдел. От екипа и заявиха, че съвместната работа с Юридическия факултет ще продължава и за напред.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов