Два дни до финала на „Снимай забележителните градове на България”

Животът

11-02-2017, 10:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Отличените фотографии, ще бъдат включени в новата пътуваща експозиция „100 години – 100 плаката”

Остават два дни до финала на фотографския конкурс „Снимай най-забележителните градове на България”, организиран от фондация „Деца на България”. Търсят се снимки на представителни, разпознаваеми улици и сгради от 15 български градове, сред които и старата столица, информира координаторът на проект „Общонационална кампания за публично четене на глас” Вирджиния Тинчева.
Задължително условие за участие в конкурса е снимките да са с добро качество, за предпочитане – заснети на дневна светлина. До края на месец март ще бъдат излъчени победителите от Велико Търново, информира за Общинското радио основателят на фондация „Деца на България” Ясен Николов. Отличените фотографии, ще бъдат включени в новата пътуваща експозиция „100 години – 100 плаката”, чието първо издание в момента гостува на РНБ „П.Р.Славейков” в старата столица.
Желаещите да се включат в инициативата може да го направят в интернет платформата за доброволци  https://timeheroes.org/bg/detsa-na-balgaria/snimai-zabelejitelni-mesta-bulgaria до 12 февруари, подчертават организаторите.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов