Ден на влюбените в старата столица организират младежки формации

Мисия

13-02-2017, 08:22

Снимка:

Градски ученически парламент

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Концерт, танци и огнено шоу очаква великотърновци

В деня на влюбените, 14 февруари, младежки организации от старата столица доказват максимата, че "съединението прави силата" и затова се събират заедно да прануват Празника на любовта. По този повод те са измислили серия от събития, с които да зарадват влюбените двойки в града.

Събитията ще започнат от 14:30ч. пред сградата на Община Велико Търново, където всички влюбени могат да си "изтъркат" своето билетче и за всеки ще има приятни изненада. Празникът ще продължи от 18:30ч. на Паметник Асеневци, където за всички ще пеят Гергана Стоянова, Михаела Енчева и Мила Ангелова. Изкуството на танца ще покажат Street Dance School "The Center", Ивайло Илиев и Христо Павлов ще пленят публиката със своите звънки китари, а Деян Караджов ще подчини огъня и ще смае с красотата на танца с пой. За финал ще се "изрисува" сърце от запалени свещи.

Организатори на събитията са Градски Ученически Парламент, Център за междуеднически диалог и толерантност "Амалипе", Община Велико Търново, Младежки дом, РЗИ и Ученически клуб "Живей".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов