Офисът на евродепутат Ева Майдел отбеляза Европейската седмица на стартъп-ите

Животът

14-02-2017, 13:53

Снимка:

пресофис Ева Майдел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Предприемачът Станислав Стоянов сподели пред младежи своята формула за стартиране на успешен бизнес

В рамките на Европейската седмица на стартъпите , Информационният европейски офис на евродепутат Ева Майдел във Велико Търново, организира Среща –дискусия между ученици и представител на бизнес сектора. На събитието, което се проведе в петък, 10 февруари, присъстваха над 25 представители на училища от Велико Търново и Горна Оряховица.

По покана на екипа на евродепутата, Станислав Стоянов - собственик на една от най-успешните рекламни агенции в областта, сподели с младежите своя опит при създаването и развитието на собствен бизнес. В откровен разказ, той описа  предизвикателствата, пред които се изправя ежедневно и уменията, които му помагат да се справи с тях.

„Моята формула за успех е винаги да помагам на всеки, който мога. Добротата винаги се отплаща. “ сподели бизнесмена.

По време на двучасовия диалог местният сътрудник на евродепутата Ева Майдел, запозна младежите с възможностите, които предлага Европейския съюз за подкрепа на стартиращи предприемачи.

Събитието бе организирано като част от Startup Europe Week, общоевропейска инициатива на Startup Europe и Европейската комисия, създадена с цел приобщаване на всички европейски региони в единна стартъп фокусирана програма. В периода 6 – 10 февруари 2017 в над 40 европейски страни се проведоха различни тематични събития. Евродепутатът Ева Майдел е инициирала такива срещи във всичките си информационни офиси в страната.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов