Първокласничка от ОУ "Св. Патриарх Евтимий" номинирана за "Успелите деца на България"

Мисия

16-02-2017, 07:14

Снимка:

личен архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Възпитаник на ОУ „Бачо Киро” с номинация на фондация „Димитър Бербатов”

7-годишната певица Теодора Стоянова от Велико Търново е сред номинираните за наградите „Успелите деца на България“. Талантливата великотърновка е възпитаничка на вокалният педагог Петя Василева, сдружение „Елита“. Момиченцето се занимава с музика от 4-годишна възраст. Теодора е носител на множество награди в национални и международни конкурси, както в България, така и в чужбина.

Възпитаничката  на ОУ „Свети Патриарх Евтимий“ едва в 1  клас става част от „Клуб 2016“ на Фондация „Димитър Бербатов“. Жури, включващо експерти от всички области, представители на фондацията, ще прецени кой от всички номинирани заслужава да получи наградата в съответната област и в съответната възрастова група.

Конкретните членове на журито ще бъдат обявени в уебсайта на проекта след приключване на периода за номинации. Ще бъдат наградени общо 9 деца от български училища в страната: по три във всяка област на изява и в нея – по едно от всяка възрастова група / от І до ІV клас, от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас. Отделно ще бъдат отличени 3 деца от български училища в чужбина.

Всички деца, които са попаднали в КЛУБ 2016, независимо дали ще бъдат наградени, ще бъдат включени в алманаха „ Успелите деца на България“, който Фондация „Димитър Бербатов“ ще издаде и за 2016 година.

Трето място  в Пети Национален конкурс”Път към славата” 03 – 05. 02. 2017 година, гр. София и Диплом за популяризиране на руското изкуство в България спечели Теодора Стоянова. Председател на журито на конкурса беше доц. Етиен Леви.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов