И БСП регистрираха листата си в Търново

Животът

20-02-2017, 13:54

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ регистрира листата си в РИК Велико Търново

И листатата с кандидатите за депутати от Коалиция „БСП за България” в 4 Многомандатен избирателен район Велико Търново вече е регистрирана. Вчера това направиха и от ГЕРБ.

Ето кои са намерили място в селекцията на социалистите:  1.Весела Николаева Лечева -  народен представител в 39-то и 40-то Народно събрание от гражданската квота на Българската социалистическа партия (БСП), а също и заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. От 2005 г. е председател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС).Почетен гражданин на Велико Търново.Завършва в Национална спортна академия София.

2.Валентин Георгиев Ламбев – Областен и общински председател на БСП Велико Търново, втори мандат общински съветник , Управител на частна фирма, икономист по образование. Завършва успешно Българско училище за политици „Димитър Паница”

3.Мариана Радева Бояджиева – народен представител в 42-то и 43-то ОНС, заместник-областен управител 2005-2009г., историк по образование. Председател на Областния и Общински съвет на БСП в периода 2007 – 2013 г.

4.Явор Руменов Божанков – председател на Асоциация на рециклиращата индустрия АРИ, взима участие в заседанията на Комисията по околната среда и водите в 41-вото и 42-рото народно събрание при разглеждане на законопроекта за управление на отпадъците (ЗУО) през 41-вото и при разглеждане на законопроект за изменение и допълнение на ЗУО през 42-рото народно събрание.  Юрист по образование, завършил е  ВТУ”Св.св.Кирил и Методий”.

5.Христо Галинов Кавалски – един от най – младите и активни общински съветници в община Павликени - втори мандат, председател на постоянната комисия за „Младежта, спорта и туризма” към Общински съвет – Павликени.  Председател на БСП Павликени, Завършил е „ Стопанско управление  и е магистър по специалността „ Фирмен мениджмънт и контролинг”.

 

6.Любомир Чавдаров Любенов – зам.-председател на Общински съвет Свищов, общински председател на БСП Свищов, втори мандат общински съветник, магистър по финансов мениджмънт.

 

7.Андрей Тенев Картунов –. Лауреат е на четири международни и три национални конкурса. Завършил „Музикална педагогика” във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.Има множество завършени майсторски класове в страната и чужбина. Председател на Младежко обединение на БСП Лясковец.

8.Николай Кирилов Теодосиев - най – младия кмет в община Велико Търново – кмет  на село Дичин, завършил е  Стопанско управление и магистратура по Бизнес администрация.

 

9.Михаил Тодоров Михалев – журналист, преподавател в ХГ”Св.Св. Кирил и Методий”, в периода 2013 – 2014г – PR в областна администрация. Завършил е висшето си политическа журналистика във ВСУ „Черноризец Храбър”.

 

10. Проф.Венка Петрова Кутева-Цветкова – От 1999 г. е доктор по педагогика след защитена дисертация на тема "Историко-педагогически измерения в педагогическото наследство на Димитър Кацаров". През 2002 г. получава научното звание "доцент" по Теория на възпитанието и дидактика.През 2014 г. става доктор на науките с дисертация на тема "Социалнопедагогическа работа в българското училище".От 2015 г. е професор. През 2015 г. е избрана за декан на Педагогическия факултет във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий".От 2003 г. е член на Академичния съвет на Великотърновския университет.Председател на Общото събрание на Педагогически факултет в периода 2011 – 2015 г.Член на Съюза на учените в България.

 

11.Тошко Велев Тодоров – подполковник, офицер от резерва, асистент по педагогика и психология в НВУ „Васил Левски”, Председател на отечествения съюз Велико Търново, Висше военно академично образование във Военна академия  „ Г.С.Раковски” – гр. София 

 

12.Стоян Крумов Манчев – Собственик на разсадник за декоративна растителност, занимава се със собствен бизнес от 10 години.Магистър е по „Икономика на туризма”. Коалиционен партньор от БЗНС „Ал.Стамболийски”,

 

13.Красин Благоев Каракоцев –Счетоводител във фирма „Викра консултинг“ ООД, Велико Търново, завършил е Икономически университет Варна.  Почетен председател на градски ученически парламент.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов