"Етър" представи новите попълнения

Спорт

22-02-2017, 14:16

Снимка:

ФК "Етър"

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Проф. Георги Камарашев връчи виолетовите екипи на тържествена церемония

Новите си попълнения представи официално лидерът във Втора лига "Етър". Шестима нови футболисти бяха привлечени през паузата по искане на новия старши треньор Станислав Генчев. На церемония на стадион "Ивайло" председателят на Управителния съвет на "Етър" проф. Георги Камарашев връчи виолетовите екипи на играчите, като преди това приветства присъстващите футболисти, гости и фенове.

"Влизаме в новия полусезон като лидери, всичко необходимо за подготовката на отбора бе извършено от ръководството на клуба със съдействието и на Община В. Търново. Имаме и шест нови попълнения, надявам се отборът да влезе с ентусиазъм в подновяването на шампионата и да завърши първи в класирането", заяви проф. Камарашев, като пожела успех на треньора, на тима, а на феновете - да създават незабравими мигове както на стадион "Ивайло", така и при гостуванията. Успех на новите попълнения пожела и Станислав Генчев със заръката за помогнат на отбора да изпълни целите си.

Всеки от играчите ще носи екип с избрания от него номер. Най-опитният - Тодор Колев, ще носи фланелка с № 88. Другото много опитно подкрепление - Иван Стоянов, ще играе с № 73. Тихомир Кънев си избра № 99, а с № 22 ще играе халфът Димо Атанасов. Йордан Апостолов взе № 88,  Георги Кременлиев ще играе с № 3.

В петък в съблекалнята на тима на стадион "Ивайло" ще бъде отслужен водосвет за успешно начало на пролетния полусезон.

Тодор Колев:

"В "Етър" смятам да завърша състезателната си кариера, която навремето започна именно оттук. Благодарен съм на "Етър" и винаги ще бъде така. Надявам се с новите попълнения, с помощта на феновете и на ръководството, да изпълним нашата цел - а тя е Първа лига. Преди 3-4 години дойдох в отбора по времето на Цанко Цветанов и тогава пак казах: дошли сме да свършим работата. Направихме го и влязохме в "А" група. Сега го казвам отново: ще се постараем всички заедно да го постигнем.

Има настроение в отбора, въпросът е, че трябва да се работи - както на тренировките, така и по време на мачовете. Така че всичко, каквото зависи от нас, ще го дадем, за да постигнем целта."

Иван Стоянов:

"Благодаря на старши треньора за поканата. Идвам в един отбор с история, с хубав стадион. Надявам се да изпълним задачите и да радваме феновете, а това означава да побеждаваме.

Не съм следил през годините "Етър" и тепърва придобивам впечатления. събрани сме доста добри и опитни футболисти. От нас се иска да помагаме на младия и перспективен треньор, защото аз го познавам отлично и знам, че Станислав Генчев ще иска да израства. Идвам основно заради него, играли сме заедно в доста отбори и сме добри приятели. Надявам се да оправдаем доверието му. Познавам доста от футболистите, според мен колективът е добър. Като опитни играчи трябва да помагаме на младите. Ако не вярвах, че "Етър" ще стане първи, нямаше да дойда във В. Търново. Искрено го вярвам и се надявам да завършим първи с разлика пред останалите отбори."

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)