Цветан Цветанов: 30-процентно е обновлението сред лицата в листата на ГЕРБ за Великотърновски район

Мисия

23-02-2017, 16:55

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ представи официално водачите на листите с кандидати за народни представители на партията

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи официално всички водачи на листите с кандидати за народни представители на партията, които на този вот са с номер 11. „Уверен съм, че с такъв голям екип от професионалисти от всички сфери на обществения живот, отново ще спечелим доверието на българските граждани“, заяви при представянето Цветанов, който е водач на листата за Великотърновски избирателен район.

През 2009 година Цветанов бе мажоритарният избор на жителите на Великотърновска област. Той е вицепремиер и вътрешен министър в правителството на Бойко Борисов от 2009 до 2013 г. и председател на най-голямата парламентарна група в 43-то Народно събрание, където отново представляваше Великотърновска област.

30-процентно обновление е факт в листата на ГЕРБ за региона, съобщи водачът Цветан Цветанов. Сред новите лица той посочи собственикът и мениджър на пивоварна „Бритос“ Габриела Попова – млада, образована дама, член на Съвет на жените в бизнеса в България. Младата преподавателка от Стопанската академия в Свищов и доктор по икономика Станислава Стоянова, проф. Любомира Попова от ВТУ, която е на втора позиция в листата, както и уважавания хирург д-р Николен Стойнов, спомена още от зам.-председателя на ГЕРБ. Цветан Цветанов посочи също и младият предприемач, собственик на рекламна агенция и голям родолюбец Станислав Стоянов.

Цветан Цветанов официално ще представи и листата на ГЕРБ за Великотърновски избирателен район пред обществеността в старата столица. Това ще стане в петък вечер в голямата зала на МДТ „К. Кисимов“, където след представянето, зрителите ще имат възможност да гледат хитовото представление на търновския театър „Свекърва“ по Антон Страшимиров.  



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов