Стотици изпълниха залата на МДТ, за да се срещнат с кандидатите за народни представители на ГЕРБ

Мисия

24-02-2017, 20:45

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Цветан Цветанов : Подкрепете силния ни отбор с номер 11 в бюлетината!

„За мен е привилегия и удоволствие, че за пореден път съм водач на листата на ГЕРБ във Великотърновски многомандатен избирателен район. Знам колко е важно политиците да бъдат реални и да се срещат с хората очи в очи. Когато един човек е избран от даден район, той се превръща в подчинен на своите работодатели – избирателите. Надявам се във Велико Търново ГЕРБ да постигне най-добрия си резултат досега, защото това ще означава по-голяма представителност на региона в българския парламент. Това казах пред повече от 700 членове и симпатизанти на ГЕРБ, пред които представих листата ни.” – това каза тази вечер водачът на листата на ПП ГЕРБ във Великотърновски многомандатен район Цветан Цветанов пред стотици жители на областта, изпълнили залата на МДТ „Константин Кисимов”.

Заместник-председателят на ГЕРБ изказа голяма благодарност на всички, подкрепили партията през 2014 г. „Така с втория кабинет на премиера Бойко Борисов успяхме да върнем България в пътя на развитието. Две години по-късно имаме една стабилна и успяваща държава, налице е добър икономически ръст и бюджетен излишък.” – подчерта Цветанов.
Пред препълнената зала на великотърновския театър той представи  приоритетите на ГЕРБ, които партията поема ангажимент да изпълни, отчитайки допуснатите грешки. 
”В листата на ГЕРБ – Велико Търново сме се стремили да има представители на всички сфери и на различните професии. Нека подкрепим силния отбор на ГЕРБ, който е под номер 11 в бюлетината!” – завърши водачът на листата Цветан Цветанов.

Пред множеството в залата на театъра се представиха и следващите в листата на ГЕРБ : проф. Любомира Попова, д-р Николен Стойнов, инж. Клавдия Григорова, Станислава Стоянова, Даниела Арабаджиева,      Станислав Стоянов, Габриела Попова, Евгени Стоев, Венцислав Георгиев, Георги Недев, д-р Валентин Точков, Нейко Генчев, Росица Димитрова,  Стефан Бранзелов и  Георги Давидов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов