"Локо" Пловдив надделя над железтичарите от Горна Оряховица

Спорт

05-03-2017, 00:05

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

„Локомотивите” Пловдив победи „Локомотив“ Горна Оряховица в сблъсък на пловдивския стадион в парка „Лаута”. Железничарите от Горна Оряховица се бориха много и направиха добър мач, но шансът за победа не бе на тяхна страна.

Още в 6-та минута смърфовете откриха с гол на Мартинович, съобщи подробности „Регтюз“. Силните минути за домакините обаче нямаха продължение заради добрите спасявания на Банков. Помогна му и гредата.

В даденото продължение на първото полувреме Софиен Муса отбеляза първия си гол в офиициален мач за „Локо” ГО и изравни. Асистенцията беше на Бен Отман.

В началото на второто полувреме треньорът на домакините Едуард Ераносян получи наказание и беше пратен на трибуните. Двата отбора намалиха оборотите и играта се концентрира в центъра на терена.

В 68-та минута отново Бен Отман изведе Муса на стрелкова позиция, но ударът му с глава не беше точен.

„Локо” (Пд) отново поведе в 74-та минута. Центриране отдясно и пак Мартинович беше на подходяща позиция. С дар от границата на наказателното поле той изведе своите напред.

В 83-та минута удар на Камбуров бе блокиран от Джоман.

Отново Камбуров остана сам срещу Банков пет минути по-късно, но вратарят го изпреварва и улови топката.

В последните секунди на редовното време Узунов стреля към вратата на домакините, но спечели само корнер.

Последва три минути продължение, в което пловдивският „Локомотив” можеше да отбележи още един гол, но попадение на Камбуров не беше признато заради засада. Резултатът обаче се запази 2:1.

Локомотив (ГО): 91. Николай Банков, 8. Милен Желев, 5. Мартин Кавдански, 37. Венцислав Керчев, 6. Атанас Фиданин, 27. Игор Джоман, 24. Юлис Ндонг, 29. Бен Отман, 14. Рахави Кифуети, 75. Мехди Фенуш, 9. Софиан Муса



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов