Успелите.бг ще разкажат предприемаческата си история във Велико Търново

Животът

06-03-2017, 16:17

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Събитието се организира от Start It Smart

На 7 март 2017 г. от 19 ч. в Ритуалната зала на Община Велико Търново Александър Хинков и Калоян Гаджев ще бъдат гост-лектори във вдъхновяващото събитие на предприемаческата организация Start It Smart | Veliko Tarnovo.

Александър и Калоян са родом от Велико Търново и са двама от основателите на позитивната медия Uspelite.bg.  Темата на събитието е „SIStory | Позитивна журналистика: създаването на Uspelite.bg” и двамата великотърновци ще разкажат как са създали своя стартъп, какво ги е вдъхновило и как са постигнали успеха почти четири години след създаването си през 2013 г. тяхната медия да е наричана „позитивната медия на България“.

Събитието е безплатно и отворено за гости, които могат да вземат своя безплатен билет от този линк: https://goo.gl/QgvGoQ - той ще им запази седящо място в Ритуалната зала на Общината (вход – през главния на сградата на Общината).

Онлайн медията "Успелите" е създадена през 2013 година от Венелин Добрев. Заедно с Александър Хинков проектът се развива постепенно и като хоби в продължение на две години. През 2015 година към него се присъединяват Ирина Христова и Калоян Гаджев, благодарение на които uspelite.bg се установява като най-голямата позитивна медия в България. Днес екипът е съставен от много повече хора, като всеки един от тях е изпълнен със завлядяваща енергия и вяра, че е част от най-значимата и градивна промяна в България.

Поредицата събития SIStory на Start It Smart | Veliko Tarnovo цели да мотивира младите великотърновци да развиват своите бизнес идеи и да се реализират в България. Организаторите канят успели български предприемачи, които изнасят вдъхновяващи лекции, свързани със своя бизнес опит. Гост-лектори на събитията на Start It Smart | Veliko Tarnovo до сега са били инж. Даниел Панов (кмет на Велико Търново), Светлин Наков (SoftUni), Любомир Янчев (Melissa), Георги Иванов и Волен Вълков (Enhancv), Марио Мишев (Българска история). 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов