„Етър Елит” представи достойно България на турнира „10th Heliopolis Cup”

Спорт

06-03-2017, 19:45

Снимка:

БФХГ фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

"Левски Триадица" София завоюва златен и бронзов медал

На 4 и 5 май в столицата на Гърция Атина се проведе юбилейния 10 международен турнир " 10th Heliopolis Cup". България беше представена от гимнастички от клубовете "Левски Триадица' и "Етър Елит" Велико Търново.

Гимнастичките на клуб "Етър Елит" Велико Търново се представиха отлично на турнира. При жените Денислава Начева се класира на 5-то място в многобоя и спечели два златни медала - във финалите на топка и лента, а Ралица Николова се класира 6-та в многобоя и спечели сребърни медали във финалите на топка и лента и се класира 4-та във финала на бухалки.
При девойките старша възраст Мария Ангелова се класира 7-ма в многобоя, спечели бронзов медал във финала на лента , 7-ма е във финала на топка и 8-ма на бухалки. Ивена Коджейкова се класира на 5-то място във финала на топка.
При девойките младша възраст Стиляна Николова спечели шампионската титла в многобоя и спечели още два златни медала - във финалите на въже и топка.
От клуб "Левски Триадица" София при девойките старша възраст Тихомира Бонева спечели бронзов медал в многобоя и златен медал във финала с лента. В същата възраст Йоанна Ангелова е шампионка с топка и четвърта в многобоя, Моника Гикова се класира на 5-то място с обръч. При по-малките Мила Янакиева зае шесто място в многобоя, Йоана Антонова - 6-то място с въже, а Адриана Ангелова - седмо място с въже и обръч.
Българската федерация по художествена гимнастика отправи специални поздравления към гимнастичките и треньорите на клубовете "Левски Триадица" и "Етър Елит" Велико Търново за достойното представяне на България в този силен международен турнир.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов