Над 100 състезатели по борба мерят сили в международен турнир във Велико Търново - velikotarnovo.utre.bg

Над 100 състезатели по борба мерят сили в международен турнир във Велико Търново

07 март 2017, 17:17 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Велико Търново

20 клуба от България, Украйна и Турция участват в спортната надпревара „Илия Павлов”

Над 100 състезатели по борба мерят сили в международен турнир, който бе открит днес във Велико Търново. 20 клуба от България, Украйна и Турция участват в спортната надпревара „Илия Павлов”. Двубоите в близо 10 категории се провеждат на новия тепих, осигурен през миналата година от Община Велико Търново. Придобивката отговаря на всички международни изисквания и е българско производство. Тепихът предоставя много по-добри възможности и за качествен тренировъчен процес на великотърновските състезатели.

Четвъртото издание на турнира бе открито от кмета на Велико Търново Даниел Панов. Той приветства участниците от Велико Търново и гостите от България и чужбина.

„Радвам се, че за четвърта поредна нашият град събира най-добрите състезатели по борба – един от най-обичаните спортове в България. На пожелавам да намерят време да разгледат забележителностите в Старата българска столица, да отнесат добрите спомени от нашия град и да разкажат на своите близки, колеги и приятели за богатството на Велико Търново. Успех на всички състезатели, феърплей и нека най-добрият спечели”, каза Даниел Панов по време на откриването.

Изненада за състезателите и публиката на турнира бе пристигането на олимпийската, световна и европейска шампионка по борба Станка Златева. „За всички нас е гордост, че гостувате във Велико Търново, защото спортните Ви успехи и постижения са гордост за всички българи”, обърна се към Станка Златева Даниел Панов.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета