"Локо" ГО няма какво да губи срещу "Лудогорец"

Спорт

08-03-2017, 12:42

Снимка:

ФК "Локомотив"

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

"Локомотив" няма победа в официален мач от 25 ноември

"Железничарите" приема шампионите от Разград в неделя от 17:30 ч.в мач от 24-тия кръг на "Първа професионална футболна лига" на стадиона в Горна Оряховица. Мачът ще се предава пряко по Диема Спорт 2.

За домакините срещата със сигурност пропускат Жан Амброуз и Венцислав Керчев. Първият изтърпя наказание от три мача за директен червен картон, който получи в срещата с "Монтана". Керчев пък е под наем от "Лудогорец" и няма право да играе срещу тима, чиято собственост е. На разположение на изпълняващия функцията на старши-треньор Милчо Сирмов ще е опорния полузащитник Николай Христов, който отсъства предния мач заради натрупани жълти картони. Георги Дерменджиев пък от своя страна няма кадрови проблеми преди срещата и ще може да разчита на всички свои звезди за мача в Горна Оряховица.

"Имаме респект от "Лудогорец", излизаме с такъв, но не и със страх. Очакваме нашите фенове да ни подкрепят и да ги зарадваме с първа победа през пролетта. Ще дадем всичко от себе си в неделя." сподели бранителят Мартин Кавдански.

Капитанът на "Локомотив" Атанас Фиданин сподели, че всичко освен загубата ще е плюс за клуба. "Трябва да излезем освободени и без напрежение. Трябват ни точки и излизаме да ги спечелим. Няма от какво да се притесняваме, готови сме за двубоя.

"Локомотив" няма победа в официален мач от 25 ноември, когато надви отбора на "Пирин" Благоевград в Пловдив. За да проследим пък последната загуба на "Лудогорец" на българска земя, трябва да се върнем до 13 август, когато загубиха с 1:0 от "Левски" на "Герена". Разградчани обаче нямат добри спомени от последната си визита в Горна Оряховица. Припомняме, че тогава "Локомотив" изхвърли "Лудогорец" от турнира за "Купата на България" след победа с 1:0.

Съществуват всички предпоставки да се получи един много зрелищен двубой. ФК "Локомотив" ГО - "Лудогорец" Разград, неделя 17:30, стадион "Локомотив" гр. Горна Оряховица.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов