Община Велико Търново инициира Великденско почистване

Мисия

09-03-2017, 13:15

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Призовава жителите да се включат в инициативата

Община Велико Търново призовава жителите на града да се включат в традиционното Великденско почистване. В рамките на кампанията те ще могат да се освободят от натрупаните излишни вещи както в жилищата, мазетата и таваните си, така и да се погрижат и за районите около жилищните домове, междублоковите пространства, кварталните паркове и места за отдих. 
Кампанията ще продължи до Цветница, 9 април.. Провеждането й ще позволи всеки, който желае да почисти дома си и околното пространство, като събраните отпадъци ще бъдат извозени своевременно. 
За всички участници ще бъдат осигурени ръкавици и чували за събиране на отпадъците. По-обемистите предмети и дървесни клони трябва да се поставят извън контейнерите, в непосредствена близост до тях. 
Заявки за включване в почистването ще се приемат на телефони 619-502, 619-552. 
Община Велико Търново изразява благодарност на всички граждани, които проявяват активност и загриженост в почистването и опазването на обществените територии. Всички инициативи на граждани за почистване получават и ще получават подкрепа и съдействие, както за организиране на кампаниите с консумативи и логистика, така и за извозване и депониране на събраните отпадъци.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов