Премии в Етър при победа в дербито

Спорт

10-03-2017, 14:05

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Средствата предоставя местен бизнесмен

Футболистите на Етър ще получат специален бонус при победа в решителното дерби със Септември утре. Средствата за премиите предостави бизнесменът Стефан Згурев, който  призова всички да се обединят около каузата влизане в елита.

"Приветствам активността на Община Велико Търново и ръководството на Етър да привлекат бизнеса в града в подкрепа на отбора в битката му за връщане във футболния елит! В разговор с тях и с треньора Станислав Генчев обсъдихме успехите на Етър и трудностите, които те преодоляват, за да продължи отборът да ни радва и да ни кара да се чувстваме горди.

Осъзнавайки, че Етър е едно от емблематичните имена в нашия град, носещо ни радост и самочувствие, реших да подкрепя отбора по пътя му към футболния елит. Както през есента, така и сега ще подпомогна отбора, непосредствено преди мача с основния ни конкурент Септември тази събота.

Ще се радвам бизнесмените в нашия град да се обединим и подкрепим усилията на момчетата от отбора и заедно с тяхното ръковоство, усилията на общината и привържениците на тима, да успеем в борбата за връщане на Етър във футболния елит, което да ни направи радостни и щастливи! Нека победим заедно!", се казва в обръщението на Стефан Згурев.

Интересът към мача е сериозен и за да се избегнат опашки пред касите преди мача, билетите бяха пуснати в продажба още в четвъртък. Те могат да се закупят и днес до 17:00 ч. от ОП "Спортни имоти и прояви". В събота касите от северната страна ще отворят още в 11:00 ч.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)