Цветан Цветанов в Стражица: Да не позволяваме на популистите да спрат развитието на България

Мисия

11-03-2017, 09:55

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Предизборните обещания на БСП са нереалистични, подчерта зам-председателят на ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП представиха пред жителите на Стражица част от листата на ГЕРБ: проф. Любомира Попова – преподавател във Великотърновския университет и два мандата зам.-областен управител на Велико Търново, Габриела Попова – собственик и мениджър на пивоварна “Бритос“, председателят на Общинския съвет в Лясковец Даниела Арабаджиева, Росица Димитрова, която е директор на дирекция „Социални дейности и здравеопазване” в Община Велико Търново, преподавателят в Стопанската академия в Свищов – Станислава Стоянова, председателят на Общинският съвет в Златарица Стефан Бранзелов и най-младият общински съветник във Велико Търново - Георги Недев.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обясни, че опонентите на партията са агресивни, говорят лъжи и тиражират фалшиви новини. „Ние предлагаме на хората да надградим това, което показахме, че можем да постигнем – икономически ръст и плавно увеличаване на доходите“, каза Цветан Цветанов.

 

Според него, предизборните обещания на БСП са нереалистични. „Не трябва да се подвеждаме от популизма и внушенията, защото след изборите резултатът е един – непрозрачно управление и протести на демократично мислещите хора“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Цветанов даде за  пример това, че жителите на Стражица не са подкрепили за нов кметски мандат Детелина Борисов. По думите му, това е било грешка, защото с добро и прозрачно управление на местно и национално ниво, хубавите неща за общината са щели да продължат да се случват.

 

„Да не позволяваме популистите да спрат развитието на  България и да гласуваме с номер 11 в бюлетината на 26-ти март – за реални решения за България“, призова присъстващите водачът н листата на ГЕРБ-Велико Търново.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов