Свищов е част от първото издание на „От любов към българското“

Мисия

14-03-2017, 09:53

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Изложението ще гостува край Дунав от 20 до 25 март

За първи път в България ще се проведе изложение „От любов към българското“, в което сред уникална старобългарска обстановка, посетителите ще могат да се потопят в атмосферата на българския бит и творчество. Изложението обединява няколко сектора: български ръчни изделия, био хранителни продукти, дрехи и кожени изделия и българска традиционна кухня. Характерно за „От любов към българското” е всичко, което се продава там да бъде с български произход и да се предлага в дървени къщички и щандове, декорирани с традиционни и автентични предмети от българския бит. По време на провеждането на изложението, за фон ще звучи българска народна музика.

Проектът е създаден за всички, които обичат произведените в България продукти, уважават и ценят българския бит и култура. За всички, които държат на високо качество и предпочитат родното, пред чуждото.

Изложението в Свищов ще се проведе на централния площад „Алеко“, а всички производители на био и домашни продукти или на ръчно изработени изделия, които желаят да се включат към него, могат да се свържат с управителя на фирмата  организатор на телефон:  0894 700 679; или имейл: funride@abv.bg.

Единственото условие, което поставят организаторите, е продуктите да са произведени в България.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)