Кандидатите от ГЕРБ Станислава Стоянова и Венцислав Георгиев се срещнаха с работници от шивашко предприятие в Павликени

Мисия

14-03-2017, 15:45

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

„От ГЕРБ вече сме доказали, че държим на обещанията си и поемаме само ангажименти, които можем да изпълним“, подчерта Венцислав Георгиев

С над 100 работници от най-голямото шивашко предприятие в Павликени се срещнаха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ Станислава Стоянова и Венцислав Георгиев. Един от основните проблеми, които служителите във фирмата поставиха е липсата на професионални средни училища в общината, които да обезпечават с кадри предприятията в града. "Друг проблем е липсата на условия в общината за реализация на младите хора, поради което те бягат в големите градове. Направете така, че да ги задържите в Павликени."- призова една от служителките на предприятието. „Инвестициите са тясно свързани с инфраструктурата, затова и един от основните приоритети на ГЕРБ е завършването на автомагистрала "Хемус" и скоростният път Русе - Велико Търново – Свиленград”, каза петата в листата на партията д-р Станислава Стоянова. Тя подчерта, че магистралата ще минава близо до Павликени, което ще даде възможност на чуждите инвеститори да предпочетат общината, до която вече ще се стига бързо. „Близостта ще позволи и готовата продукция на инвеститорите да се експортира бързо, както и по-лесно да се доставят суровини за производството”, допълни Стоянова. Тя каза още, че  комбинацията от автомагистрала Хемус, високоскоростния път и летището в Горна Оряховица, ще дадат нов тласък на икономиката в цялата област. Това от своя страна ще доведе до разкриване на нови работни места, повишаване на заплатите и подобряване на условията за реализация на младите хора. 
Работещите в шивашката фирма изразиха недоволство от състоянието на част от пътната мрежа в община Павликени. „По време на управлението на ГЕРБ и втория кабинет "Борисов" в община Павликени бяха преасфалтирани по-голямата част от  републиканските и общински пътища”, каза Венцислав Георгиев, десети в листата на ГЕРБ. Кандидатите за народни представители поеха ангажимент, като народни представители да съдействат за належащия ремонт на пътя Павликени - Батак – Карайсен. „От ГЕРБ вече сме доказали, че държим на обещанията си и поемаме само ангажименти, които можем да изпълним, така че ни подкрепете отново“, призова Венцислав Георгиев. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов