ОФК „Академик“ – Свищов стартира с две поредни победи пролетния полусезон

Спорт

14-03-2017, 16:01

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 19-ти март тимът ще гостува на „Янтра”

ОФК „Академик“ – Свищов започна пролетния полусезон с победа срещу „Ювентус“ – Малчика с 1:2. Гостите се наложиха над домакините, след голове на Ивайло Дангуров и Лилиян Маринов. След успешния старт на полусезона, свищовските футболисти с увереност победиха и гостите от „Първа атомна“ – Козлудуй, на провелия се на 12 март /неделя/ футболен мач. Убедителната победа с резултат 2:0  се реализира след попаденията на Лилиян Маринов, в първото полувреме и Кристиян Иванов, във втората половина на мача. Отборът се представи добре в домакинската среща, като създаде доста ситуации за отбелязване на гол. Старши треньорът на „Академик“ Евгени Маринов благодари на своите момчета, за чудесно представяне в първите мачове от пролетния полусезон, като отбеляза, че предстои много работа за изглаждане и усъвършенстване работата на отбора. От името на треньорския щаб, той благодари за подкрепата на  ръководството на общинския футболен клуб, в лицето на кмета Генчо Генчев, зам.-кмета Борислав Замфиров и председателя на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов.

На 19 март отборът на ОФК „Академик“ – Свищов ще гостува на „Янтра“ – Габрово, а следващият домакински мач на свищовските футболисти е срещу „Литекс“ – Ловеч и ще се проведе на 24 март /петък/ на стадион „Академик“ в Свищов, от 14.30 часа.

Всички желаещи да подкрепят свищовския футболен отбор, могат да направят това на 24 март, срещу символичната цена от 1 лв. за билет. Заповядайте!

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)