Общинското ръководство на Свищов с приемна за жителите всяка неделя

Мисия

15-03-2017, 10:55

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Приемните ще са от 10 ч. до 11,30 ч.

Общинското ръководство на Свищов организира приемна за жителите на общината всяка неделя. Приемните ще се провеждат от 10 до 11.30 часа в административната сграда на ОП „Пазари“ на площад „Велешана“.

Целта на кмета Генчо Генчев и на общинското ръководство е по време на разговорите с хората да се добива реална представа за грижите и проблемите им, както и мнението на населението по важни за общината теми.

„За нас като ръководство е важно да имаме обратна връзка с хората, които са ни гласували доверие. Тези срещи са от изключително значение за нас, защото на тях ще можем очи в очи да разговаряме с всеки отделен човек, да си отговорим взаимно на много въпроси, да помогнем - там където можем и най-вече да си сверим часовниците с пулса на обществото. Много пъти съм казвал, че работим в интерес на всички жители на общината и с тази приемна искаме да докажем именно това, че тяхното мнение е важно за нас и държим на обратната връзка с тях. В неделния ден, на пазар „Велешана“ идват жители от цялата община и смятам, че това значително ще улесни срещите ни. В бъдеще плануваме да изготвим и график за посещения в населените места.“- категоричен е кметът Генчев.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)