Повече от час Евгени Стоев и Нейко Генчев разговаряха с работещи във фирма „Стефанов“

Мисия

15-03-2017, 14:10

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

ГЕРБ има ясна визия и точни разчети за създаването на среда за бизнес, подчерта Стоев

По-високи доходи чрез силната икономика, която вече е ясно, че само ГЕРБ може да гарантира. Това е застъпено в управленската програма на ГЕРБ, заяви пред служители и работници в колбасарското предприятие на фирма „Стефанов“ - Г. Оряховица икономистът и кандидат за народен представител, девети в листата на ГЕРБ Евгени Стоев. По думите му ГЕРБ има ясна визия и точни разчети за създаването на среда за бизнес, която устойчиво да подобри стандарта на живот у нас. „Ще постигнем минимална работна заплата от 650 лв. и средна - от 1 500 лв. Предвиждаме, чрез европейските фондове да се осигури и минимална заплата за бабите, които гледат внуците си”, посочи Евгени Стоев.

Заедно с него бе и тринадесетия в листата Нейко Генчев - собственик и мениджър на Издателство „Фабер“. Генчев е и част от музикалната формация „Спейс“, в която свири собственикът на предприятието Иван Стефанов. В група „Спейс“ се изявяват още общинският съветник Деян Хаджийски, дизайнерът Атанас Парушев и социалният психолог Минко Хаджийски.

Повече от час продължиха разговорите на кандидатите за народни представители с работещите във фирма „Стефанов“. Евгени Стоев и Нейко Генчев проведоха и десетки персонални разговори, като не оставиха без отговор нито един въпрос. 

 Въвеждането на тридетния модел става стратегически национален приоритет за ГЕРБ. Майките, които искат да се върнат по-рано на работа, ще получават подкрепа от държавата, като се предвижда възможност включително и за изграждането на ведомствени детски градини, коментираха кандидатите на най-голямата дясна партия.

Заедно с тях, фабриката посети и големият приятел на ГЕРБ – любимият на всички българи актьор Георги Мамалев. От вота на всички ни на 26-и март зависи дали развитието на България ще продължи, или ще се върнем години назад, категоричен е Мамалев. „Подкрепете тази силна листа с номер 11 в бюлетината, за да надградим постигнатото”, призова той.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов