„Локомотив” е на полуфинал в отборното по борба

Спорт

16-03-2017, 09:22

Снимка:

регнюз

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Тимовете на Велико Търново и Русе отпаднаха

Борците на „Локомотив” стигнаха до полуфинала на отборните преборвания по свободна борба за кадети, след като се класираха на четвърто място в четвъртфинала в Сливен миналия петък.
В Сливен се срещнаха шест отбора – от Велико Търново, Русе, Горна Оряховица, Бургас, Димитровград и домакините. Всички те бяха подсилени с момчета от други клубове. За горнооряховския „Локомотив” се бориха и състезатели от Велико Търново и Шумен.
В първия кръг горнооряховското „Локо” победи със 77:45 домакините от Сливен. След това се наложи и над отбора на Велико Търново с 66:53. В третия кръг обаче загуби от най-силните – Димитровград. Последва обаче нова победа над Русе със 76:33 и накрая с резервите „Локомотив” загуби от Бургас с 33:76.
В крайното класиране Димитровград е на първо място. Втори са Сливен, а трети – Бургас. Четвъртото място е за „Локомотив”. Четирите отбора продължават на полуфинала. Отпадат Велико Търново и Русе.
”Много съм доволен от момчетата, които влязоха мъжки и с хъс във всяка битка. Има какво да се подобрява, но в момента е важно, че продължаваме”, коментира треньорът Николай Ганев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов