Трима пияни шофьори, единият и надрусан, установи полицията за денонощие

Крими

17-03-2017, 11:35

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Единият опитал да избяга с кросов мотор

Трима водачи, употребили наркотични вещества, единият от тях и алкохол са установени за денонощието. Снощи в 21,05 ч. в Г. Оряховица е извършена проверка на лек автомобил "Фолксваген", управляван от 23-годишния И. Г. от Стражица. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на тетрахидроканабинол. И. Г. е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа.

Тази сутрин в 02,30 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил "Мазда", управляван от 26-годишния Т. Х. от с. Първомайци. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Т. Х. е дал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. 

В хода на специализирана полицейска операция вчера служители на полицейското управление в Елена забелязали в града кросов мотоциклет  без регистрационни табели. Униформените предприели проверка, но мотоциклетистът не изпълнил полицейското разпореждане и не спрял на подадената стоп палка, дори увеличил скоростта си. Малко по-късно на съседна улица той е спрян от полицейските служители. В хода на проверката е установено, че водачът е 29-годишния В. И. от В. Търново. Той се е качил на возилото, след употреба на алкохол и под въздействието на канабис. В. И. е отказал кръвна проба. По трите случая са започнати бързи производства.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)