Керчев: Няма по-хубаво нещо от това да носиш националната фланелка - velikotarnovo.utre.bg

Керчев: Няма по-хубаво нещо от това да носиш националната фланелка

17 март 2017, 13:05 | Мария Христова
  • Снимка:
    ФК "Локомотив"

Младият централен бранител на "железничарите" отново бе повикан от Тони Здравков

Шампион на България, 20 мача за националните гарнитури, в идеалният отбор на есента в Първа лига, роден лидер, а само на 19 години.  Въпреки слабите резултати на "Локомотив" ГО през последните месеци, едно име изпъква - Венцислав Керчев. За никой не е изненада, че младият централен бранител на "железничарите" отново бе повикан от Тони Здравков да облече фланелката на младежкия национален отбор. Младият русенец споделя какво е да играеш с националната фланелка.

"Минал съм през повечето национални гарнитури и се надявам един ден да облека фланелката на представителния тим. Голяма чест е да играеш за България. Всеки един футболист иска да облече фланелката на националния отбор, но не всеки може да носи такава отговорност, защото напрежението е голямо, а очакванията големи. Изисква се постоянство и много, много работа."

Венцислав Керчев коментира и новият старши треньор на "Локомотив" - Александър Димитров, който вече дебютира начело на "железничарите" със загуба от "Славия" (3:1) след спорно съдийство.

"За съжаление нямах възможност да работя с Александър Димитров в националните гарнитури, защото беше селекционер на горните формации.  Той е млад и много добър специалист. Пролича си още от първата тренировка, която проведохме заедно. Надявам се заедно с него и момчетата да постигнем много успехи!"

В понеделник Венцислав Керчев заминава на лагер с младежкия национален отбор на България. По-голямата част от лагера ще се проведе в София, а след това тимът ще замине за Македония, където ще изиграе и контрола със западната ни съседка.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета