В Елена обявиха конкурс „Моят роден край през обектива”

Велико Търново Лайф

20-03-2017, 13:50

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

С фотосите на призьорите ще открият изложба на празника на града

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Елена обявява конкурс за фотография „Моят роден край през обектива”. Категориите са три: селфи с моя роден край – в тази категория могат да участват селфи снимки с хората, които обичам, без ограничение за това дали са направени сред природата или в населено място; пейзажна фотография – категорията е предназначена единствено за снимки на природни обекти, забележителности и феномени, направени на територията на община Елена. В нея е допустимо да участват фотографии на крепости, паркове, паметници, сгради, т.н. при условие, че те са заснети извън урбанизираните зони на общината; градска фотография – категория, изцяло посветена на гр. Елена и прилежащите й населени места. Допустими за участие са единствено снимки на обекти в града и селата на община Елена.

В конкурса могат да участват деца в две възрастови групи: от 8 г. до 12 г. и от 12 г. до 18 ненавършени години със свои авторски снимки, които да изпратят до 14.04.2017 год. включително на e-mail: mk@elena.bg с изрично посочени: три имена на участника, възраст, клас и училище, адрес, телефон за връзка, както и за коя категория са снимките.

Резултатите и класирането ще бъдат обявени на 19.05.2017 год. в сайта на общината, както и във фейсбук, а награждаването на победителите ще се състои в рамките на тържествата за празника на гр. Елена. С фотографиите, спечелили от 1-во до 3-то място от съответната възрастова група във всяка категория, ще бъде открита изложба, посветена на празника на града – 21-ви май.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)